Fibromyalgie mysterie eindelijk opgelost! Onderzoekers vinden de belangrijkste bron van pijn in de bloedvaten

De onderzoekers vonden de belangrijkste bron van pijn bij patiënten met fibromyalgie, en in tegenstelling tot wat velen geloven, is het niet uit de hersenen. De resultaten markeren het einde van een decennia oud mysterie over de ziekte, veel artsen geloofden opgeroepen in de verbeelding van patiënten. Het mysterie van fibromyalgie heeft verlaten miljoenen mensen met het vinden van hoop in drugs tegen pijn. Tot voor kort, veel artsen dachten dat de ziekte was “denkbeeldige” of psychologische, maar wetenschappers hebben nu onthuld dat de belangrijkste bron van pijn van een bloedvat in overtollige plaats-meest onwaarschijnlijk in de hand, de benen en voeten.
De ontdekking zou kunnen leiden tot nieuwe behandelingen en misschien zelfs een totale genezing in de toekomst, waardoor verlichting binnen veel mensen in de wereld dacht dat de ziekte te hebben. Om het mysterie van fibromyalgie op te lossen, de onderzoekers gelokaliseerd de huid van de hand van een patiënt die een gebrek aan zintuiglijke zenuwvezels, waardoor een verminderde pijn reactie. Ze nam vervolgens de huid monsters uit de handen van fibromyalgie patiënten en waren verrast om een extreem buitensporig bedrag van shunts bepaald type van zenuwvezels genoemd Arteriole-venule (AV) te vinden.

Image result for morgan freeman

Tot op dit punt wetenschappers hadden gedacht dat deze vezels waren alleen verantwoordelijk voor de regulering van de bloedstroom, en spelen geen rol in pijnsensatie, maar nu hebben ze ontdekt dat er een direct verband tussen deze zenuwen en wijdverbreide lichaamspijn van fibromyalgie lijders voelen.
De doorbraak kan ook het oplossen van de aanhoudende vraag waarom veel slachtoffers hebben zeer pijnlijke handen en voeten en andere “hot spots” door het hele lichaam, en waarom het koude weer lijkt te verergeren de symptomen. Naast het voelen van pijn in diepe weefsel wijd verspreid, veel fibromyalgie patiënten ook last van slopende vermoeidheid.
Neuro Frank L. Rice verklaarde: “we eerder dachten dat deze zenuwuiteinden zijn betrokken bij de regulering van de bloedstroom op een onderbewust niveau, maar hier hadden we het bewijs dat de bloedvaten ook kunnen bijdragen einde onze bewuste gevoel van aanraking ... en pijn Rice zei. Het mishandelde bloedstroom kan de bron van spierpijn en pijn, en het gevoel van vermoeidheid die lijkt te wijten zijn aan accumulatie van melkzuur en lage niveaus van ontsteking van fibromyalgie patiënten. Dit, op zijn beurt, zou kunnen bijdragen aan hyperactiviteit in de hersenen .
Huidige behandelingen voor de ziekte heeft geen volledige verlichting gebracht aan miljoenen mensen die lijden. De behandelingen omvatten verdovende pijnstillers; Anti drugs, antidepressiva en dergelijke eenvoudige advies dat “meer slaap en regelmatig te oefenen.” Nu dat de oorzaak van fibromyalgie is aangetoond, patiënten gretig wachten op een mogelijke genezing. Een ander uitte frustratie over hoeveel ze hadden geleden:
wanneer zullen zij ooit begrijpen dat de dingen nooit in uw hoofd zijn? zei een commentator. Elke keer dat iets niet past in hun kleine beetje van begrip, ze vernederen de patiënt en vertel hen dat ze gek zijn. Mensen hebben dit geledenomdat ze werden uitgevonden. Voorschrijven ssri’s voor iedereen is niet het antwoord meer dan een lobotomie of hysterectomie was .
De advertentie heeft het potentieel om betere toekomstige behandelingen te openen en zeker patiënten wereldwijd verheugend dat het mysterie van fibromyalgie definitief werd opgelost.
De onderzoekers vonden een hersen handtekening die identificeert & behandelen fibromyalgie
Fibromyalgie patiënten toonden een verbeterde mogelijkheid om weerzinwekkend tonen aan de factoren die grote fysieke en mentale lijden en ook aan niet-pijnlijke sensaties begeleid door verschillende neurale reacties. Deze neuronen veranderingen met betrekking tot hun personages diagnostische specificiteit en gevoeligheid voor de FM-band, maar het is niet duidelijk. We hebben geconstateerd dat een brein dat de pathofysiologie van FM verklaart op het neuronale niveau.

 

Ze gebruikten de machine-gebaseerde technologie om deze hersenen fibromyalgie handtekening gebaseerd te ontdekken. Toen FM-patiënten kregen een pijnlijke stimulans, toonden ze de ondertekening van de ergste neurologische pijn.

 

Volgens een studie die in de recentste uitgave van de pijn agenda wordt gepubliceerd, vonden de wetenschappers hersenen merk dat de voorwaarde met 93% nauwkeurigheid erkent.

 

De centra voor de bestrijding van ziekten en preventie (CDC) evalueerde de prestaties en concludeerde dat elk jaar zijn er 10.000.000 mensen in de Verenigde Staten, vrouwen zijn meer getroffen dan mannen.

 

Fibromyalgie is momenteel niet te genezen als gevolg van de onbekende pathologie en bijwerkingen als gevolg van andere ziekten.

 

Een specialist aan de Universiteit van Colorado, Boulder gebruikt MRIom de hersenfunctie te controleren. Het verzamelde 370 fibromyalgie patiënten en 135 controle patiënten die werden blootgesteld aan de verzameling van niet-pijnlijke gerelateerde visuele en hoorbare signalen materialen in aanvulling op pijnlijke druk.

 

Deze multi-zintuiglijke test toegestaan wetenschappers om de ontwikkeling van 3 sub markers, of neurologische tekens te identificeren, met betrekking tot de mentale lijden dat mensen met fibromyalgie ervaring.

 

Marina Lopez-Sola, postdoctoraal analist bij CU Boulder cognitieve en effectieve controlelaboratorium zei, het vreemde ding, dit onderzoek was, het biedt apparaten gericht op het potentieel dat kan worden gebruikt om informatie te verstrekken over bepaalde graden van pathologie gerelateerde om de hersenen dat was de oorzaak van hun angst symptomen. Het was de onderzoekende Lead Designer. De opstelling van apparaten kan worden gebruikt om landbouw subtypen te identificeren, die van belang kunnen zijn voor het verbeteren van behandeling.

 

Tor inzet die de richting van de cognitieve en affectieve controlelaboratorium wetenschap, zei, tegen het feit dat veel ambtenaren hebben gewerkt aan klinische methoden om fibromyalgie te identificeren, ze weten niet de oorzaak van de pijnpatiënten en wat er gebeurt neurologisch bij patiënten met fibromyalgie. Deze mentale maatregelen zijn potentieel nuttig in het tonen van ons wat er gebeurd is in de hersenen en dat het laat zien dat de variaties de oorzaak van de pijn van de patiënt geworden. Ze kunnen helpen om echt te begrijpen wat Fibromyalgie is en verstoring van focale sensorische systeem en de mogelijkheid om beter te behandelen.

 

Op de lange termijn, het kan leiden tot betere informatie over de hersen actie die kan leiden tot een conclusie en het kan nuttig zijn bij debehandeling van fibromyalgie.

 

Sola Lopez zei van dit boek is zeer nuttig in het begrijpen van fibromyalgie en dit is een beslissende stap in de voorspelling van fibromyalgie als een kwestie van de hersenen.

 

Arts feedback over dit onderzoek: Dr Michael Curley: hij zei dat hij had gehoord van deze conclusie en het maakte totale zin dat is het. Dit is de reden waarom onze pijn kan worden overal. We zijn niet gek, en dat is een van de meest invaliderende ziekten die een persoon kan krijgen. Nu weten ze waar de pijn doet, misschien kunnen ze een manier vinden om te genezen of de pijn te stoppen. Het zou prachtig zijn als we ons leven konden krijgen.
Source: Yahoo News
guardianlv.com 
www.womenshealth.gov/publications/our-publications/ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *