Fibromyalgi og hip flexor Pain

Det er ikke ualmindeligt at have hip flexor spørgsmål eller smerter i dette område, når de lever med fibromyalgi. Hofterne, hip flexors, og lænden korrelere med fibromyalgi smerter områder på grund af udbuds områder omkring lænden, mange flere udløse punkt områder og andre forhold, der påvirker de omkringliggende områder.
Hofte flexor muskler tillade dine hofter til at bevæge sig med fleksibilitet. Du er engagerende disse muskler, når du flytter dine ben, og det betyder, at dine hofter er involveret i de fleste af de bevægelser, som du foretager i hele den gennemsnitlige dag.

En sund person kan ikke indse, hvor ofte de bruger deres hofte flexors, men alle, der lever med fibromyalgi, der oplever hip flexor smerte vil være godt klar over dette på en mere regelmæssig basis.

Jeg har personligt behandlet med hip flexor Pain og senere re-styrkelse af disse områder, samtidig med at udvikle mere Fibro sikre øvelser efter min fulde hysterektomi tre år siden. Ja, jeg får det. Jeg vil behandle mere af dette senere i den nederste del af denne artikel.

Mens der er nogle kendte skader og medicinske tilstande, der kan forårsage smerter i hofte flexors, kan det være svært at identificere en direkte årsag til denne smerte i en person med fibromyalgi, bortset fra de mange daglige aktiviteter, som jeg ofte henvise til.

Vi kan behandle smerten som et andet symptom på den diagnosticerede tilstand eller tage mere tid til at bestemme en præcis årsag til smerten. Uanset hvad, den fibromyalgi og hip flexor smerte er ofte invaliderende, hvis ikke behandles effektivt og hurtigt.

Forståelse fibromyalgi og hip flexor Pain hip flexor Pain er ofte omtalt som flexor tendinosis. Smerten fra denne betingelse typisk kommer fra en eller begge af følgende muskler: Illicacus og psoas. Disse muskler er ofte klumpet sammen som en enhed, benævnt Illiopsoas.

Den psoas er ansvarlig for en masse generelle ryg og smerter i benene, fordi de siddende holdninger, at de fleste mennesker holder hele dagen få musklen til at forkorte for en lang periode. Når du står op og begynder at bevæge sig rundt igen, at musklen ikke ønsker at forlænge og fungere ordentligt.

For dem, der lider af fibromyalgi, kan smerten komme fra andre muskler, der hjælper hofterne flytte. Dette omfatter quadriceps, selv om disse muskler er lavere end de fleste Hip flexor muskler.

Mens flexor tendinosis forårsaget af en skade eller problem ikke er relateret til fibromyalgi kan fokusere på en bestemt muskel eller område i hoften, fibromyalgi patienter kan opleve smerte, der breder sig ud i hele denne region af kroppen. Årsagen til smerten er ofte uforklarlige, som det typisk er tilfældet med fibromyalgi smerter.

Behandling af fibromyalgi og hip flexor Pain en enkel måde at forhindre nogle fibromyalgi og hip flexor smerte er at undgå at sidde i en position i en længere periode. Stå op og bevæge sig rundt med jævne mellemrum, så dine muskler ikke har tid til at sætte i en position.

Du ofte høre mig anbefale sikker og effektiv motion og vigtigheden af at deltage i en vis grad af motion for at holde din krop stærk og mere fleksibel, og dette er en anden anbefaling til hip flexor Pain så godt.

Hip Flexor Stretch

Jo mere du lærer at bevæge sig, og hvordan vinkler og overkompensation gør sagen, jo lettere er det at forhindre nogle årsager til muskelsmerter. Du kan følge mig på Fibro fit People side for at lære flere måder at sikkert og forsigtigt arbejde disse mere sårbare områder. I den video sektion der vil du se øvelser som min “side til side” øvelser, der hjælper til forsigtigt at arbejde hofter og lænden, piriformis og meget mere.

Jeg arbejder også med kvinder efter hysterektomi og andre abdominal kirurgi til forsigtigt at styrke disse sårbare områder. Jeg har været der, og ja, det er muligt at føle sig stærk efter en hysterektomi og samtidig leve med kompleksiteten af fibromyalgi og co-betingelser.

Den strækning jeg udfører her er fantastisk at gøre når som helst, især efter mødet. Vi trækker et ben op til knæet (ingen sko) at placere foden forsigtigt på indersiden af knæet eller lavere hvis det er nødvendigt (dette løsner hofterne) og derefter trække armen op på samme side og føler lyset strække sig fra dine hofter gennem din skrå.

Hvis du bruger meget af din dag sidder ved et skrivebord, investere i en kontorstol, der er meget justerbar. Indstil stolen højere, så dine hofter til at hvile over knæene. Denne holdning er sundere for din hofte flexors og kan fjerne smerter forårsaget af afkortning af disse muskler i den typiske kontorstol position. Du kan også overveje et stående skrivebord, der giver dig mulighed for nemt at løfte din arbejdsplads.

Jeg begyndte at bruge et stående skrivebord sidste år, og finder det meget nyttigt, i virkeligheden, jeg gør mere stående på mit skrivebord nu, end jeg sidder. (Bemærk: nogle stående skriveborde kan være svært på skuldrene til at sætte op og ned, så det kan være nødvendigt at få et stående skrivebord, der bruger en elektrisk kontrol for bevægelige positioner)

Regelmæssig styrketræning og meget blid stretching (udført sikkert) kan hjælpe med at holde disse muskler stærke og fleksible. Igen, skal du sørge for at undgå overdreven siddende eller dette kan sabotere bestræbelser på at indarbejde effektive øvelse.
Tak!! Lisa.

source:  http://dailyhealthplans.info/fibromyalgia-and-hip-flexor-pain/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *