De maatschappij ontwikkelt de pijn van het cannabispad effectief behandelt diabetische zenuwpijn en fibromyalgia

De wetenschap van cannabis is een bedrijf dat zich richt op de helende kracht van cannabis en heeft een revolutionaire cannabis patch geïntroduceerd die de symptomen van fibromyalgie en diabetische zenuwpijn effectief kan behandelen.

Deze pleisters verlichten neurologische neurologische pijn door het afgeven van gecontroleerde doses cannabis in de huid en worden uiteindelijk opgenomen in de bloedbaan. Cannabiswetenschapsexperts zeggen dat gecontroleerde doses cannabis het lichaam niet zullen schaden en dat het geen negatieve bijwerkingen heeft.

Er zijn twee manieren waarop patiënten de behandeling kunnen uitvoeren: inbrengen in een doordringbaar membraan dat volledige absorptie mogelijk maakt, of dunne lagen die op de huid smelten. De dunne lagen zijn verpakt met een krachtig cannabinoïde-extract dat effectief pijn verlicht zodra het het centrale zenuwstelsel bereikt.

Raymond C. Dabney, CEO van Cannabis Science, zegt dat hun product maar een klein deel van de mogelijkheden van cannabiswetenschap is.

“De ontwikkeling van deze twee nieuwe medicinale farmaceutische toepassingen is slechts het topje van de ijsberg voor wat we zien als de toekomst van cannabiswetenschap. Omdat we ernaar streven onze landcapaciteit voor groei en faciliteiten te vergroten om ons eigen product te produceren om onze wetenschappers te voorzien van eigen materialen voor het maken van deze formuleringen, zijn we ook bezig met het zoeken naar meer potentiële behoeften voor de gerelateerde medische cannabis. toepassingen en de ontwikkeling van methoden voor levering van deze geneesmiddelen, “zei de CEO.

Er wordt gezegd dat meer dan 10% van de Amerikanen fibromyalgie hebben en velen van hen weten het niet eens. De weinige mensen die worden gevolgd zijn pijnstillers en opium om angst en depressie te voorkomen. Dat zijn allemaal veel voorkomende symptomen van de ziekte.

Neuropathische pijn is een toestand van pijn die vaak gepaard gaat met gewonde zenuwuiteinden en weefsels. Het kan worden behandeld met acupunctuur, de stimulatie van morfine.

Omdat is bewezen dat cannabispleisters pijn behandelen die verband houdt met diabetische zenuwpijn en fibromyalgie, is het zinvol om deze pleisters te zien als een behandeling voor andere vormen van pijnmanagement naarmate de toekomst dichterbij komt. .

Dabney zegt dat zijn organisatie gewoon aan boord gaat. “Aangezien meer staten op nationaal niveau wetgeving uitvaardigen voor de legalisering van cannabis en van cannabis afgeleide drugs, zijn wij hier bij cannabiswetenschap gericht op de ontwikkeling van farmaceutische formuleringen en toepassingen om aan de vraag naar meer in sterkere verwachting de komende jaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *