Företaget utvecklar cannabis Pain patch effektivt behandlar diabetes nervsmärta och fibromyalgi

Cannabis vetenskapen är ett företag som är inriktat på den helande kraften i cannabis och har infört en banbrytande cannabis plåster som effektivt kan behandla fibromyalgi symtom och diabetes nervsmärta.

Dessa fläckar lindra neurologisk nervsmärta genom att släppa kontrollerade doser av cannabis i huden och så småningom absorberas i blodomloppet. Experter från cannabis vetenskap säger att kontrollerade doser av cannabis inte kommer att skada kroppen, inte heller har några negativa biverkningar.

Det finns två sätt för patienter att ta behandlingen-insättning i ett genomträngliga membran som ger full absorption, eller tunna lager som smälter på huden. De tunna skikten är packad med kraftfulla cannabinoid extrakt som effektivt lindrar smärta när den når det centralanervsystemet.

Mr Raymond C. Dabney, VD för cannabis vetenskap säger att deras produkt är bara en liten aspekt av cannabis vetenskap förmåga.

“utvecklingen av dessa två nya farmaceutiska läkemedel är bara toppen av isberget för vad vi ser som framtiden för cannabis vetenskap. Samtidigt som vi strävar efter att öka vår mark kapacitet för tillväxt och anläggningar för att producera vår egen produkt för att förse våra forskare med egenutvecklade material för att göra dessa formuleringar, är vi också upptagna med att forska mer potentiella behov för cannabis relaterade medicinska tillämpningar och utveckla metoder för leverans av dessa mediciner, säger VD.

Det sägs att över 10% av amerikanerna har fibromyalgi och många av dem inte ens vet det. De få som bevistas är smärtstillande och opium för att undvika ångest och depression. Som alla är vanliga symtom på sjukdomen.

Neuropatisk smärta är en smärttillstånd som ofta åtföljs av skadade nervändar och vävnad. Det kan behandlas med akupunktur, stimulering av morfin.

Eftersom cannabis fläckar har visat sig behandla smärta i samband med diabetes nervsmärta och fibromyalgi, det är bara logiskt att se dessa fläckar som en behandling för andra former smärtlindring som framtiden närmar sig.

Dabney säger att hans organisation är bara att få ombord. “eftersom fler stater landsomfattande lagstifta för legalisering av cannabis och cannabis-härledda mediciner, vi här på cannabis vetenskap är inriktade på att utveckla farmaceutiska formuleringar och tillämpningar för att leverera den enorma växande efterfrågan förväntas under kommande åren. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *