NEURONTIN och Lyrica är dödsstraff för nya synonymer till hjärnan: Shock Study

En chockerande studie visar att dessa två läkemedel blockerar bildandet av nya hjärn synapses1, vilket avsevärt minskar risken för föryngring av hjärnans plasticitet-vilket innebär att dessa läkemedel kommer att orsaka en hjärn minskning som tydligen berövar en person av deras förmåga att återuppbygga. Studien som visar dessa typer av hjärnskador med dessa två läkemedel publicerades i 2009, men tydligen medierna var mycket ovilliga att avslöja all denna information till allmänheten-förmodligen för att de inte vill riskera sina reklamintäkter från detta. . Företag.

Men patienter är inte de enda som inte får denna information, eftersom även läkarna inte verkar förstå det. Jag säger detta eftersom först av allt vår Facebook-grupp för dessa två droger “Neurontin (gabapentin) och Lyrica (Pregabalin) bör vara olagligt ” utvecklas så snabbt. Sedan, förra våren, min bror som arbetade på vissa saker på bakgården bakom honom drog en muskel bakom honom. Jag blev chockad över att veta att han hade gått till doktorn för detta och läkaren gav honom ett recept för Neurontin!
När jag frågade honom när han började med epileptiska anfall som han behövde en anti-epileptiska läkemedel, sade han, “vad?!
Jag var tvungen att förklara för henne att Neurontin är en anti-epileptiska läkemedel och att företaget hade fått två stora böter, totalt miljarder, från FDA för förskrivning av något annat. Och i 2010, de var även dömda för Rico, ja racket, för att uppmuntra läkarna att förskriva detta off-label läkemedel-för saker det inte är godkänt för-som att dra en muskel i ryggen! Sedan jag delade med honom den information i denna studie som indikerade hjärnans skador på drogen som det beslutade att inte ta drogen.
Även om jag har tagit med hela artikeln om detta nedan är länken till den artikel du måste följa för att hitta den fullständiga studien om du vill ta det till läkaren för att utbilda det: https://www.wellnessresources.com/news/Neurontin-och-Lyrica- en-till-mening-of-Death-för-New-Brain-synapser # Ref1

Nu är min fråga: Varför inte FDA bort dessa läkemedel från marknaden i ljuset av denna studie? Jag frågar eftersom innan denna studie, det värsta jag har sett i produktionen av hjärnskador var Fen-phen och Redux bantningspiller som togs bort från marknaden på grund av hjärnskador orsakade… även om medierna övertygade världen att på grund av skador på höra t och lungor. Det var hjärnskada som oroar FDA och den studie som krävs av tillverkaren för att bevisa sin säkerhet. Något de inte hade gjort innan Dr. En Mc Cann från NIH publicerade en studie som visade den fruktansvärda skadan i hjärnan. Dessa läkemedel togs bort bara några dagar senare.

Neurontin och Lyrica är en dödsdom för nya hjärnan synapses

Neurontin och dess nya, mer kraftfulla version, Lyrica, används ofta för off-label indikationer som utgör en uppenbar fara för allmänheten. Dessa framgångsrika läkemedel godkändes för användning trots att FDA hade ingen aning om vad de faktiskt gjorde i hjärnan. En ny chockerande studie visar att de blockerar bildandet av nya hjärnan synapses1, avsevärt minska risken för föryngring av hjärnans plasticitet-vilket innebär att dessa läkemedel kommer att orsaka en hjärna minskar snabbare än något annat ämne som mänskligheten känner till. .

Problemet med dessa läkemedel förvärras av deras flagranta illegala marknadsföring. Neurontin godkändes av FDA för epilepsi i 1994. Drogen var föremål för en massiv och olaglig off-label befordran som kostade Warner-Lambert $430 000 000 (den första stora böter för off-label befordran). Drogen ägs nu av Pfizer. Pfizer äger också Lyrica, en super-kraftfull version av Neurontin. Det har godkänts av FDA för olika typer av smärta och fibromyalgi. Lyrica är en av fyra läkemedel som olagligt marknadsförs av en Pfizer dotterbolag, vilket utgör en $2 300 000 000 affär mot Pfizer.

Även om marknadsföringen av dessa läkemedel har varit hårt bestraffas, de fortsätter att ackumulera miljarder dollar i off-label försäljning. Läkarna använder dem för alla typer av nervösa problem eftersom de är effektiva i att undertrycka symptomen. Sådana användningar kan dock inte längre rättfärdigas, eftersom den nuvarande mekanismen för läkemedel äntligen förstås och skapar en betydande långsiktig minskning av nerv hälsan.

Forskarna i ovanstående studie försöker att minimera den allvarliga karaktären av droger genom att säga att “vuxna neuroner inte bildar många nya synapser “. Det är inte sant. Den nya vetenskapen visar att hjärnans hälsa under åldrandet bygger på bildandet av nya synapser. Dessa forskare lyckades också ifrågasätta den gemensamma användningen av dessa läkemedel hos gravida kvinnor. Hur ska ett foster skapa nya nervceller när mamman tar ett läkemedel som blockerar det?

Dessa är de typer av situationer som FDA bör vara överallt. Som vanligt är FDA överväger en självmords varning för Lyrica, medan dess off-label använder inkluderar bipolär sjukdom och migrän. FDA kommer sannolikt att ändra sin tummen för nästa decennium i frågan om hjärnskador. Uppmärksamhet åt konsumenten.

Referens studier ^ Neurontin och Lyrica är mycket giftiga för den nya hjärnan synaps i cellerna mina Eroglu, Nicola J. Allen, Michael W. Susman, Nancy A. Olsson, Park Chan Young, Engin Özkan, Chandrani Chakraborty, Sara B. Mulinyawe, Douglas S. Annis, Andrew D. Huberman, Eric M. Green, Jack Lawler, Ricardo Dolmetsch, K. Christopher Garcia, Stephen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *