Het mysterie van fibromyalgie is eindelijk opgelost! Gelieve deze informatie te delen met iedereen die je kent!

Gedurende vele jaren hebben fibromyalgiepatiënten onverklaarbare pijn geleden, waarvan veel artsen geloofden dat ze gewoon psychologisch of “in hun hoofd” waren en het mysterie van fibromyalgie was opgelost.

Maintenant, les victimes de la fibromyalgie sont validées. Les chercheurs ont isolé la principale source de douleur chez ces patients dans la improbables des lieux – excès de vaisseaux sanguins dans la main.
Ces vaisseaux sanguins excédentaires sont un type particulier de fibres nerveuses appelées artériole-lieu (AV) shunts. Les chercheurs de thestudy, publiés dans la revue de médecine de douleur, ont examiné la peau sur la main d’un patient qui a eu un manque de fibres nerveuses sensorielles, causant ainsi une réaction réduite à la douleur. Ensuite, ils ont examiné les échantillons de peau des mains d’autres patients atteints de fibromyalgie et ont trouvé une quantité excessive de shunts av.

Tot die tijd werden AV-shuntvezels alleen als verantwoordelijk beschouwd voor het reguleren van de bloedstroom. Nu is ontdekt dat er een direct spoor is tussen deze zenuwen en pijn in het hele lichaam, dat veel patiënten lijden aan fibromyalgie, dus nu kunnen we het mysterie van fibromyalgie oplossen.

 

Zegt Dr. Frank L. Rice, neurowetenschapper,

We hebben al gedacht dat deze zenuwuiteinden alleen betrokken zijn geweest bij het reguleren van de bloedstroom op een onderbewust niveau, maar hier zien we bewijs dat de uiteinden van bloedvaten ook kunnen bijdragen aan ons bewust gevoel van aanraking … en ook pijn. Deze slecht beheerde bloedcirculatie kan de oorzaak zijn van spierpijn en pijn en het gevoel van vermoeidheid dat wordt veroorzaakt door de opbouw van melkzuur en lage niveaus van fibromyalgie-ontsteking [in] patiënten. Dit zou op zijn beurt kunnen bijdragen aan hyperactiviteit in de hersenen.

Deze ontdekking zou kunnen leiden tot toekomstige effectieve behandelingen voor de ziekte, omdat huidige behandelingen zoals narcotische pijnstillers, anti-epileptica en antidepressiva geen verlichting hebben gebracht voor miljoenen patiënten.

Bovendien zou deze doorbraak kunnen leiden tot de oplossing van andere slepende kwesties rond deze mysterieuze ziekte, zoals slopende vermoeidheid, extreme pijn in de handen en andere specifieke punten in het lichaam, evenals waarom het koude weer lijkt te zijn de symptomen verergeren.

 

[Referentie:  dailyhealthplans.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *