Mysteriet med fibromyalgi er endelig løst! Vennligst dele denne informasjonen med alle du kjenner!

I mange år har pasienter med fibromyalgi led av uforklarlige smerter, som hadde mange leger å tro det bare var psykisk eller “i hodet” og mysteriet med fibromyalgi løst.

Nå er ofrene for fibromyalgi validert. Forskerne isolerte hovedkilden til smerte hos disse pasientene på de usannsynlige stedene – overskytende blodkar i hånden.
Disse overskytende blodkar er en spesiell type nervefibre kalt arteriole-place (AV) shunts. De thestudy forskerne, publisert i smerte medisin journal, undersøkte huden på hånden av en pasient som hadde mangel på sensoriske nervefibre, og dermed forårsaker redusert reaksjon på smerte. Deretter undersøkte de hudprøver fra hendene til andre fibromyalgipatienter og fant en overdreven mengde av shunts.

Inntil da ble AV shunt-fibre bare ansett å være ansvarlige for å regulere blodstrømmen. Nå har det blitt oppdaget at det er en direkte sti mellom disse nervene og hele kroppen smerte at mange pasienter lider av fibromyalgi, så nå kan vi fortelle mysteriet om fibromyalgi løst.

 

Sier Dr. Frank L. Rice, nevroforsker,

Vi har allerede tenkt at disse nerveendene var bare involvert i reguleringen av blodstrøm til et nivå selv ubevisst her, ser vi bevis for at blodkar avslutninger også kunne bidra til vår bevisste følelse av kontakt … og smerte. Dette administreres dårlig blodsirkulasjon kan være kilden til muskelsmerter og achiness og følelse av tretthet som er ment å være på grunn av akkumulering av melkesyre og lave nivåer av inflammasjon av fibromyalgi [i] pasienter. Dette i sin tur kan bidra til hyperaktivitet i hjernen.

Denne funn kan føre til fremtidige effektive behandlinger for sykdommen, da dagens behandlinger som narkotisk smertestillende medisin, anti-epileptiske stoffer og anti-depressiva har unnlatt å bringe lettelse til millioner av pasienter.

I tillegg kan dette gjennombruket føre til løsning av andre kjedelige problemer som omgir denne mystiske sykdommen, som for eksempel nedsatt tretthet, ekstrem smerte i hendene og andre spesifikke punkter i kroppen, samt hvorfor det kalde været ser ut til å være forverre symptomene.

 

[Referanse:  dailyhealthplans.info

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *